Välkommen till Nylands litteraturförening!

Är ord och berättelser viktiga för dig?
Gillar du att läsa, att skriva själv och att dela orden med andra?
Kom då med i Nylands litteraturförening!

AKTUELLT

 

Bokmässan närmar sig.
NyLitt deltar i Helsingfors bokmässa 28-31 med egen monter (7f108). Boka in redan nu söndag kl. 15.00, POESINS UNDERBARA RESA (NyLitt) och fredag RÖSTER LÄNGS KUSTEN (FSL). 
Mer info finns här.

Agneta von Essen
Månadens medlem är Gerd-Peter Löcke
Hemma från Ruhrområdets absoluta mittpunkt Bochum växte han upp i en tid med mycket återbyggande och tillit till framtiden. Barnen lekte i ruiner eller spelade fotboll på gatan. Efter att Gerd-Peter  i början av 70-talet flyttade till Finland, jobbade han länge med undervisning, media, film och tv. Där blev han van med att berätta och skriva om ditt och datt. här
Nyheter

Manus 
Manus 39 utkommer även i år och den kommer att postas avgiftsfritt till de medlemmar som har betalat medlemsavgiften för år 2021.

 

Bokkalaset
Bokkalaset i Ekenäs
Bokkalaset går av stapeln 11-15 november med temat ”Vändpunkter ”. Föreningen planerar att åka till bokkalaset med charterbuss som tidigare.
Gerd-Peter Löcke Årsmöte
Föreningen höll sitt årsmöte 24.4 i Helsingfors och via Jitsi. Mötet återvalde Gerd-Peter Löcke till föreningens ordförande. Nya styrelsekrafter är Tiina ”Tibu” Borgstén, Catherine Sid  och Lars Leden.
  Läs allt om det som ska hända i Aktuellt

    Du hittar oss också på    NyLitt online kanal

Svenska litteratursällskapetStiftelsen Tre SmederNygrens stiftelseKonstsamfundetSvenska kulturfonden